gölge nedir

Unknown 1 yorum

GÖLGE NASIL UYGULANIR

renklenmiş saçlar
Gölge nedir?
Sizlere bu yazımda gölge işlemi nasıl uygulanır ne işe yarar hangi tenlere uygundur anlatmaya çalıştım.Saç renginin bir kaç  ton açılması işlemine gölge denir. İncelik yada kalınlık olarak aynı olsa da röflenin aksine daha seyrek bir biçimde yapılır. Amaç saça bir ışıltı kazandırmaktır.
Röfle, balyaj, gölge gibi işlemler bayanların vazgeçemediği işlemlerdendir ancak bu işlemleri yaptırırken dikkat edilmesi gereken nitelikte sizlere bir kaç tavsiyemiz mevcut.
Röfle, kişinin yüzünü daha solgun,hasta ,yüzü sararmış
Gölge, röfleye nazaran uzman bir kişinin elinden çıktığında makyaja gerek duymadan rahatlıkla günlük hayatta kullanılabilir. Ancak çok açık tenli bayanların tercih etmemesi gereken bir işlemdir. Daha çok buğday tenli diye tabir ettiğimiz hafif esmer bir ten rengine sahip kişilere daha çok yakışmaktadır.
ve yaşını olduğundan daha büyük gösterdiğinden dolayı günlük hayatta sürekli makyaj yapan bayanların tercih etmesi gereken bir işlemdir. Ve sarı saç tutkunu olan kişilerin tercih etmesi gerekir. (Zira bu tutkuya sahip kişiler diğer işlemler yakışsa da beğenmezler.)

1 yorum: